Classic cars

Rij zelf in de klassiekers en oldtimers uit de Bleekemolen collectie

classic carsNaast moderne (race)auto’s heeft Race Planet ook een klassiek wagenpark. De classics variëren in bouwjaar van 1916 tot 1965 en verkeren ondanks hun leeftijd allemaal in topconditie. De Jaguars, MG’s, Renaults en antieke Amerikanen zoals een T-Ford of Oldsmobile staan klaar voor groepen tot 42 personen. Maak een puzzelrit of combineer uw route met een bezoek aan een (auto)museum en lunch. Ideaal voor relatiemarketingdagen, personeelsuitjes of incentives met klanten en relaties.

Het wagenpark bestaat voor een deel uit cabriolets waardoor er met mooi weer met open dak gereden kan worden. Onderweg wordt van bestuurder/zitplaats gewisseld, zodat iedereen aan bod komt en in meerdere auto’s kan rijden. Mocht je zelf niet willen rijden, dan zijn er ook chauffeurs beschikbaar. Voor groepen groter dan 42 personen bestaat de mogelijkheid om een combinatie te maken met incentives op Circuit Zandvoort of één van de Race Planet kartbanen.

jaguar d-typeVoor de motorliefhebbers staan er ook diverse motorfietsen uit de vorige eeuw klaar. Deze motoren worden enkel verhuurd in combinatie met een boeking van minimaal 5 auto’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijs classic car rit* vanaf € 740,- per auto.
Prijs per klassieke motorfiets (evt. met zijspan): € 230,- (enkel in combinatie met classic car rit met min. 5 auto’s)

* Prijs voor een rit inclusief uitzetten en begeleiding onderweg (bijvoorbeeld start om 11.00 uur en finish om 17.00 uur) op basis van 50 kilometer vanuit één van de standplaatsen Amsterdam of Circuit Park Zandvoort. Andere vertrek- en eindpunten zijn op verzoek mogelijk. Een boeking bestaat uit minimaal 5 auto’s.

oldsmobilePrijs exclusief BTW, inclusief routeboek, uitzetten rit, uitleg van de auto, bezemwagen, vervanging bij pech, WA verzekering, personeel voor o.a. tussenstops. Bij een puzzelrit verzorgen wij de prijzen in de vorm van bekers. Andere opstap/vertrek plaatsen zijn uiteraard ook mogelijk.

Meerdere personen per auto mogelijk. Uiteraard hoe minder deelnemers, hoe langer/vaker iedereen achter het stuur zit.

Informeer naar de mogelijkheden bij Race Planet Zandvoort: 085 – 2737390, zandvoort@raceplanet.nl!