Classic cars

Stap met Rijeenklassieker.nl zelf in de oldtimers uit de Bleekemolen collectie

classic carsNaast moderne (race)auto’s heeft Race Planet ook een klassiek wagenpark en met Rijeenklassieker.nl kun je deze huren! De classics variëren in bouwjaar, van de jaren ’30 tot en met de jaren ’70. Desondanks verkeren ze allemaal ondanks hun leeftijd in topconditie. De Jaguars, MG’s, Renaults en antieke Amerikanen zoals een hotrod Oldsmobile staan klaar voor groepen tot 42 personen. Maak een puzzelrit of combineer jouw route met een bezoek aan een (auto)museum en lunch. Ideaal voor relatiemarketingdagen, personeelsuitjes of incentives met klanten en relaties.

Het wagenpark bestaat voor een deel uit cabriolets rijeenklassieker-autoswaardoor er met mooi weer met open dak gereden kan worden. Onderweg wordt van bestuurder/zitplaats gewisseld, zodat iedereen aan bod komt en in meerdere auto’s kan rijden. Mocht je zelf niet willen rijden, dan zijn er ook chauffeurs beschikbaar.

Volledig georganiseerde toerritten

Arrangementen maken een klassiekerrit compleet, met bijvoorbeeld een puzzeltocht. Voor groepen groter dan 42 personen bestaat de mogelijkheid om een combinatie te maken met incentives op Circuit Zandvoort of één van de Race Planet kartbanen.

Voor de motorliefhebbers staan er ook diverse motorfietsen uit de vorige eeuw klaar. Deze motoren worden enkel verhuurd in combinatie met een boeking van minimaal 5 auto’s. Informeer naar de mogelijkheden! Meerdere personen per auto mogelijk. Uiteraard hoe minder deelnemers, hoe langer/vaker iedereen achter het stuur zit.

Kijk voor meer informatie op Rijeenklassieker.nl