Welkom bij Bleekemolens Race Planet

Welkom bij Bleekemolens Race Planet. Al meer dan 25 jaar zijn wij het beste adres voor het allersnelste entertainment. Van kartheats tot het rijden in Ferrari’s op het circuit van Zandvoort. Bleekemolens Race Planet laat jongensdromen op sensationele wijze uitkomen.
Stop dreaming & Start living!

  particulier-bel-mij  dunlop banner

Zelf rijden in Ferrari, Aston Martin, Porsche en Lamborghini

Welkom op Circuit Park Zandvoort. Op dit legendarische circuit in de Zandvoortse duinen laat Bleekemolens Race Planet al meer dan 25 jaar jongensdromen uitkomen. Want alleen bij Race Planet is het mogelijk om op één dag zelf te rijden in Ferrari’s, Aston Martins, Lamborghini’s en Porsche’s. Bij Bleekemolens Race Planet mag iedereen met een rijbewijs B helemaal zelf in al deze en heel veel meer spectaculaire voertuigen rijden. Geen instructeur op de bijrijdersstoel, geen verkeersdrempels, geen snelheidscamera's, gewoon lekker rijden.


Meer dan 150 voertuigen

De Race Experiences van Bleekemolens Race Planet zijn echt een onvergetelijke ervaring die je een keer meegemaakt móét hebben. Er staan meer dan 150 voertuigen klaar waarin je (bijna) allemaal zelf mag rijden. Race Planet heeft daarvoor verschillende programma’s ontwikkeld. Meestal dagvullend en inclusief lunch. Kijk bij het overzicht van de arrangementen welk programma het beste bij jou past.zelf-rijden-in-ferrari-aston-martin-porsche-en-lamborghini

Bleekemolens Race Planet Zandvoort
Postadres:
Postbus 357
2040 AJ ZANDVOORT

Bezoekadres (op afspraak):
Burg. van Alphenstraat 108
2041KP ZANDVOORT

Tel.: +31 (0)85-2737390
Fax: +31 (0)23-5740791
E-mail: zandvoort@raceplanet.nl