Porsche 911 – Circuit Rijden

Een pure sportwagen en Duits race icoon

De Porsche 911 is misschien wel de bekendste sportauto ter wereld. Al sinds het prille begin is Porsche vrijwel synoniem voor de autosport, waarin het merk meer dan 30.000 overwinningen behaalde. Le Mans, Daytona, Suzuka en Spa. Er is geen circuit ter wereld waar Porsche geen succes heeft behaald. Als onbetwist icoon onder de sportwagens kan de Porsche 911 natuurlijk niet ontbreken tijdens de Race Experiences van Bleekemolens Race Planet. Het gevoel van het rijden in een Porsche is ongeëvenaard. De 911 doet precies wat je wil, en dat ook nog eens heel snel. Wat wil de echte raceliefhebber nog meer? Zelf rijden in een Porsche 911? Bij Race Planet kan het!

Specificaties Porsche 911:

Motor 3596cc Boxer
Vermogen 325 pk
Topsnelheid 285 km/u
0-100 5,0 seconden
Transmissie 5 versnellingen, sequentiële automaat
Gewicht 1475 kg
Aandrijving achterwielen
Nieuwprijs vanaf €120.000

Je rijdt de Porsche 911 met de volgende Race Experiences:

Driving ExperienceMax ExperienceSuper ExperienceGold ExperiencePlatinum ExperiencePorsche VIPUltimate VIPExclusive VIPUnlimited VIP

Doe een Race Experience bij Bleekemolens Race Planet

Bleekemolens Race Planet organiseert al meer dan 25 jaar arrangementen waarbij het rijden in spectaculaire sportauto’s zoals de Porsche 911 centraal staat. De Race Experiences van Bleekemolens Race Planet zijn een begrip en echt een onvergetelijke ervaring die je een keer meegemaakt móét hebben. Race Planet heeft verschillende programma’s ontwikkeld.