fbpx

Beleef de sfeer: Race Planet bij de Formule 1 in Zandvoort

Wat een weekend! Wat een race! De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zit er weer op en wat hebben we genoten. Het circuit in Zandvoort en de VELE bezoekers hebben opnieuw bewezen een waar race-feest te kunnen bouwen. Max Verstappen heeft ons weer doen juichen maar helaas zat er niet meer in dan een tweede plaats. Hulde voor winnaar Lando Norris.

Zandvoort na de race

Ook na afloop van de race was de sfeer in Zandvoort geweldig. De terrassen zaten vol, de sfeer was TOP, het leek wel Koningsdag. Iedereen deelt uitzinnig zijn favoriete momenten van het weekend, van de spanning op de baan tot de gezelligheid eromheen. Prachtig om (weer) mee te maken.

 

Race Planet bedankt jullie!

Of je nou op het circuit in Zandvoort was of thuis achter de televisie, wij hopen dat je net zoveel plezier hebt gehad als wij. Ons team was dit weekend aanwezig op het Experience Plein, en wat was het geweldig om zoveel enthousiaste bezoekers te verwelkomen! De racesimulatoren waren continu bezet en er zijn mooie virtuele rondetijden gereden. Misschien ben jij wel één van de gelukkigen die binnenkort zelf over het circuit mag rijden tijdens een Race Experience.

 

Blijf in contact

We kunnen ons HEEL goed voorstellen dat je zelf ook wel een keer over dat prachtige Zandvoortse circuit wil rijden. Met een Lamborghini door die geweldige kom-bochten scheuren is een onbeschrijflijke ervaring. Dat moet je gewoon echt zelf een keer meemaken. En dat kan hè! Bleekemolens Race Planet heeft een wagenpark van zo’n 150 sportauto’s (!!!) die je grotendeels ZELF mag besturen op het circuit. Uniek. Kijk eens op onze website en laat ons weten welk van onze arrangementen jouw favoriet is.

 

Tot snel bij Race Planet!

Zelf rijden op HET Formule 1 circuit?