fbpx

Bleekemolens Race Planet brengt de Race Experience naar Meppen, Duitsland!

Wanna drive? Rij zelf in droomauto’s op Circuit Meppen!

Bleekemolens Race Planet brengt op woensdag 28 en donderdag 29 augustus de Race Experience 2.0 naar een nieuwe locatie; Meppen, Duitsland.

2.0? Ja, want bij de Race Experiences in Meppen pakken we het net even anders aan. Meppen is een superleuk circuit net over de grens bij Emmen. Het circuit heeft een andere layout dan Circuit Zandvoort en is daarmee overzichtelijker en perfect geschikt voor het verbeteren van jouw rijvaardigheid.

In Meppen organiseren wij twee exclusieve VIP Experiences: de Elite VIP Experience en de Ultimate VIP Experience. Dus onze Porsche’s. McLaren’s, Ferrari’s, Lamborghini’s en Mercedessen staan klaar als vanouds.

Wat de Race Experience in Meppen bijzonder maakt, is de tijd die je in de auto doorbrengt. Je gaat meerdere rondes rijden. Daarna de rondes evalueren met onze ervaren instructeur om vervolgens zijn of haar tips toe te passen. Veel rijden dus en super leerzaam. Afhankelijk van het programma breng je circa 15 tot 20 minuten per auto door op het circuit.

Maar dat is nog niet alles; afhankelijk van het programma dat je kiest, neemt onze ervaren top-coureur jou mee in een echte raceauto voor een sensationele rit over het circuit. De accelleratie, de G-krachten, de snelheid…dat MOET je echt ervaren. En ook op de kartbaan kun je jouw stuurmanskunsten laten zien.

Al meer dan 30 jaar laten wij dromen uitkomen op Circuit Zandvoort, en nu brengen we deze educatieve en onvergetelijke ervaring in aangepaste vorm ook naar Meppen. Nodig je vrienden of collega’s uit voor een dag vol leerzame momenten die je niet snel zal vergeten. Voor onze Duitse en Nederlandse gasten uit de grensstreek is Meppen bovendien gemakkelijk te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw Race Experience en mis het niet!

MIS HET NIET: Circuit Rijden Meppen