fbpx

Wanna drive? Rij zelf in droomauto’s op Circuit Meppen!

Bleekemolens Race Planet gaat uitbreiden en hoe! We brengen de onvergetelijke ervaring van rijden in droomauto’s naar het adembenemende circuit van Meppen! Bij Bleekemolens Race Planet laten wij al ruim 30 jaar dromen uitkomen op Circuit Zandvoort en gaan dit nu ook op het uitdagende circuit van Meppen doen. Dit is niet zomaar een upgrade, het is een epische stap voor ons en een onvergetelijke kans voor jullie, onze geweldige gasten. Dit doen we door middel van het aanbieden van exclusieve VIP Experiences: Elite VIP Experience en Ultimate VIP Experience. Dat houdt in dat je persoonlijke begeleiding krijgt en extra veel rondes in onze droomauto’s mag rijden. Onze Lamborghini’s, Mercedes AMG’s, Ferrari’s, Porsches en McLarens staan voor jullie klaar! Dat is nog niet alles, want ook onze beroemde Racetaxi zal van de partij zijn en je kunt je stuurmanskunsten laten zien tijdens het karten. Stap in de wereld van snelheid en sensatie en beleef een dag als nooit tevoren. Voor onze Duitse vrienden en Nederlanders uit de grensstreek is het ook nog eens super makkelijk te bereiken. Dus waar wacht je nog op?

Wat ga je doen op Circuit Meppen

De VIP Experiences op Circuit Meppen

Circuit Meppen

De familie Bleekemolen weet als geen ander hoe het is om hard te gaan in droomauto’s. Met gezamenlijk meer dan 80 jaar ervaring in de autosport kun je gerust zeggen dat Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen de meest ervaren autosportfamilie van Nederland is. Bij wie anders kun je beter terecht om te rijden op het circuit van Meppen? Het circuit ligt in de regio Emsland in de deelstaat Nedersaksen, is 2,5 kilometer lang en beschikt over een uitdagende mix van bochten en rechte stukken.

Adresgegevens
Am Rögelberg 16, 49716 Meppen, Duitsland

Rijden op Circuit Zandvoort: meer dan 150 auto’s

Naast de exclusieve VIP Experiences op Circuit Meppen hebben we natuurlijk ook de Race- en VIP Experiences op Circuit Zandvoort. Neem daar ook maar eens een kijkje zouden we willen zeggen. Er staan meer dan 150 auto’s klaar waarin je (bijna) allemaal zelf mag rijden.