Bleekemolens Race Day

Combineer indoor karten op één van de bekende banen van Bleekemolens Race Planet met rijden op Circuit Park Zandvoort. Waarom? Omdat het kan! En omdat het te gek is! Wie wil dat nou niet?

• Rij een Grand Prix op één van onze indoor kartbanen in Amsterdam of Delft
• Zelf rijden in een Porsche 911
• Meerijden met een ervaren coureur
• Slalomproef
• IJsrijden
• U wordt met uw groep ontvangen in een luxe ontvangstruimte

Bijzonderheden:
• Ontvangst in een luxe VIP-room
• Catering
• Vervoer per touringcar is mogelijk tegen meerprijs

€ 395,- per persoon exclusief 6% BTW

Bleekemolens Race Day

Vanaf

€ 395,- p.p.

(excl BTW)
Aanvraag

Kartcompetitie

Karten wordt terecht gezien als de basis van de autosport. Vele Formule 1 coureurs zijn begonnen op de kart. Door het directe sturen, het laag boven de grond zitten en de snelheden, is reactiesnelheid erg belangrijk bij het rijden van een race in onze karts.

Zelf rijden in een Porsche 911

Rijden op het circuit is voor de meesten een onvergetelijke gebeurtenis, evenals rijden in een Porsche 911. Bij Bleekemolens Race Planet is het allebei mogelijk. Voel de acceleratie, vertraging en wegligging van een Porsche 911 raceauto op Circuit Zandvoort. Een unieke belevenis die je niet snel zult vergeten. Meer info.

Meerijden met een ervaren coureur

Bleekemolens Race Planet biedt je de unieke kans om mee te rijden in een echte raceauto. Onze professionele coureur laat je zien hoe heftig de G-krachten zijn die op je inwerken tijdens een snelle ronde. Maak kennis met het opzwepende geluid, zie hoe snel 'jouw' coureur schakelt en hoeveel concentratie het vergt om op de limiet te rijden. Een unieke en onvergetelijke ervaring!

Slalom

Het goed en vooral snel afleggen van de slalom is moeilijker dan gedacht. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding. Reageer snel, haal het uiterste uit de auto en probeer de snelste tijd neer te zetten. Leerzaam, maar zeker ook leuk om te doen.

IJsrijden

IJsrijden is een onderdeel dat niet alleen maar leuk is om te doen, maar ook erg leerzaam is. Onder de achterwielen zijn zwenkwielen aangebracht, waardoor het net lijkt of je op “ijs” rijdt. Vind een combinatie tussen behendigheid, beheerst rijden en snelheid om het parcours zo snel mogelijk af te leggen.