Zakelijk

Van jongensdroom tot onvergetelijke ervaring

Bleekemolens Race Planet organiseerde over de jaren heen meer dan 50.000 feestjes waaronder ontelbare bedrijfsfeesten, events, incentives en clinics. Dat is meer dan 50.000 keer een onvergetelijke ervaring!

Wanneer je een bedrijfsfeest gaat plannen, kom je vaak zo’n enorme hoeveelheid mogelijkheden tegen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zie je hiernaast overzichtelijk alle mogelijkheden. Van events en raceclinics op Circuit Zandvoort, een vergadering in een van onze zalen of een geslaagde avond inclusief buffet bij een van de kartcentra van Bleekemolens Race Planet.

Zakelijk Maatwerk

Onze belangrijkste kracht bij het organiseren van evenementen is het leveren van maatwerk. Dat doen wij al meer dan 25 jaar en zodoende snappen wij dat ieder bedrijf of organisatie weer andere wensen heeft. Je hebt de keus uit diverse arrangementen en suggesties maar als je specifieke wensen hebt, realiseren wij die voor je. Zelfs het filmen met een drone van jouw evenement op Circuit Zandvoort is mogelijk! Wij putten uit jarenlange ervaring. Neem te allen tijde vrijblijvend contact met ons op.

Alle locaties van Race Planet bieden fantastische vergadermogelijkheden. Uiteraard natuurlijk ook geschikt voor een (in)formele borrel met diverse cateringmogelijkheden.

Race Planet Amsterdam en Delft zijn te zien op Google Streetview. Kijk eens rond in ons restaurant Pit Lane in Amsterdam! Ontvang collega’s en gasten in de snelste zaal van Nederland en sluit de dag af op de kartbaan!

Race Planet Delft biedt de zaal Le Mans. In volle vaart vergaderen én racen!