fbpx

Van jongensdroom tot onvergetelijke ervaring

Wanneer je een bedrijfsfeest gaat plannen, kom je vaak zo’n enorme hoeveelheid mogelijkheden tegen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zie je hiernaast overzichtelijk alle mogelijkheden. Van events en raceclinics op Circuit Zandvoort, een vergadering in een van onze zalen of een geslaagde avond inclusief buffet bij een van de kartcentra van Bleekemolens Race Planet. Kijk hier voor de cateringmogelijkheden en buffetten.

Karters racen tegen elkaar op de kartbanen van Race Planet in Amsterdam en Delft
Jaguar D-type, Rolls Royce en Jaguar Mark II tijdens een klassiekerrit van Rijeenklassieker.nl

Circuit arrangementen

Het legendarische Circuit Zandvoort is een unieke locatie voor zakelijke groepen. Of het nou gaat om een band opbouwen met zakelijke relaties zoals klanten, of teambuilding met het personeel; Race Planet Zandvoort biedt de mooiste arrangementen.

Meer informatie

Kart arrangementen

Bedrijfsfeesten en relatie-evenementen op de kartbanen van Race Planet in Amsterdam en Delft zijn een garantie voor succes. Naast vele arrangementen zijn er ook professionele vergaderruimtes en feestzalen beschikbaar, voor een compleet zakelijk pakket.

Meer informatie

Kart clinics

Naast de kartarrangementen biedt Race Planet Kart clinics aan. Met persoonlijke begeleiding van een van de Bleekemolens worden jullie klaargestoomd voor de races. Zij leren jullie alle tips en trics voor de snelste ronde op de kartbanen! Wie komen er op het podium?

Meer informatie

Rijeenklassieker.nl

Naast de moderne droomauto’s op Circuit Zandvoort hebben de Bleekemolens ook een uitgebreide collectie klassieke auto’s. Van E-types tot een statige Rolls-Royce en een sportieve Renault Sport Spider; ze staan klaar voor toerritten met jullie zakelijke groep!

Meer informatie

Zakelijk maatwerk

Onze belangrijkste kracht bij het organiseren van evenementen is het leveren van maatwerk. Dat doen wij al meer dan 25 jaar en zodoende snappen wij dat ieder bedrijf of organisatie weer andere wensen heeft. Je hebt de keus uit diverse arrangementen en suggesties maar als je specifieke wensen hebt, realiseren wij die voor je. Zelfs het filmen met een drone van jouw evenement op Circuit Zandvoort is mogelijk! Wij putten uit jarenlange ervaring. Neem te allen tijde vrijblijvend contact met ons op.

Alle locaties van Race Planet bieden fantastische vergadermogelijkheden. Uiteraard natuurlijk ook geschikt voor een (in)formele borrel met diverse cateringmogelijkheden. De Race Experiences van Bleekemolens Race Planet zijn een onvergetelijke ervaring die je echt een keer meegemaakt moet hebben. Wil jij circuit rijden in Zandvoort? Dan staan er meer dan 150 auto’s klaar waarin je (bijna) allemaal zelf mag rijden.

BEKIJK DE ZALEN HIERONDER IN GOOGLE STREETVIEW!

Ontvang collega’s en gasten in de snelste zalen van Nederland en sluit de dag af op de kartbaan.

Kijk eens rond in ons restaurant Pit Lane in Amsterdam!

Race Planet Delft biedt de zaal Le Mans, in volle vaart vergaderen en racen!

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM/NAME*

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort