Bleekemolen VIP

Ga samen met de Bleekemolens het circuit op!

Heb je altijd al eens onder begeleiding van een echte pro het circuit op gewild? Dit is je kans! Tijdens het Bleekemolen VIP arrangement leer je alle do’s en don’ts van de Bleekemolens zelf!

Je wordt welkom geheten door Michael, Sebastiaan of Jeroen Bleekemolen en zij geven je een vol half uur lang tips en tricks over het vernieuwde grand prix circuit Zandvoort. Ook ga je met hen het circuit op voor een uitlegronde en rij je daarna in een aantal te gekke supercars: Lamborghini Huracán, McLaren 540C en Formule RP1. Je rijdt per auto maar liefst 21,3 km! Tenslotte word je meegenomen in een echte Renault Clio Cup raceauto en word je getrakteerd op een aantal snelle rondes (8,5 km) met Michael, Sebastiaan of Jeroen achter het stuur.

De Bleekemolen VIP is inclusief catering en al vanaf 1 persoon te boeken.

Gegevens

Deelname Bleekemolen VIP:

  • Deelname bedraagt € 975,- per persoon inclusief BTW
  • De Bleekemolen VIP duurt 3 uur
  • Inclusief catering
  • Mogelijkheid tot het opnemen van je sessies met onboard camera voor € 35,- extra
  • Onder voorbehoud van prijs- en programma wijzigingen

Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken. Bel voor meer informatie en reserveringen: +31 (0)85-2737390

Duur: Dagdeel

Bleekemolen VIP

€ 975,- p.p.

(incl BTW)

Beschikbare data

Zelf rijden in een Lamborghini Huracán

Geef gas en voel hoe de V10 al die Italiaanse pk’s met een oorverdovend gebrul op het asfalt overbrengt. Het iconische Lamborghini behoort tot de elite van autofabrikanten en combineert met de Huracán een avontuurlijk ontwerp met een nog avontuurlijker rijstijl: laag, spartaans en furieus snel. Meer info.

Zelf rijden in een McLaren 540C

Dankzij haar jarenlange ervaring in de autosport is McLaren gespecialiseerd in het maken van auto’s gebaseerd op Formule 1-technologie. Dit maakt de 540C tot een ware technologische sensatie om in te rijden: licht, snel, sensitief en een strakke wegligging. Alle ingrediënten voor een supercar. Meer info.

Zelf rijden in een Formule RP1

Rijden in een open auto is dé ultieme race sensatie! Met een 140 pk sterkte Renault motor en een gewicht van slechts 485 kilo doen deze auto’s alles wat je verwacht van echte racewagens. De Formule RP1’s sturen direct en hebben een strakke wegligging. Neemt plaats in de cockpit en ga ervoor! Meer info.

Racetaxi

Rij mee in een echte raceauto! Onze professionele coureur laat je zien hoe heftig de G-krachten zijn tijdens een snelle ronde over het circuit. Hoor het opzwepende geluid, voel de grip en zie hoe snel jouw coureur schakelt en hoeveel concentratie het vergt om op de limiet te rijden.