Jeugd Racecursus

Ben jij het nieuwe racetalent van Nederland?

Heb je na de Kart Introductiecursus de smaak te pakken en wil je nóg snellere rondetijden rijden? Of heb jij de droom om later een ster te worden in de kartwereld of zelfs als autocoureur? Volg dan de enige echte Jeugd Racecursus! Alle ins & outs van het karten worden je bijgebracht. En wie kunnen dat beter doen dan ex-Formule 1 coureur Michael Bleekemolen en zijn zonen Sebastiaan en Jeroen. Ook hier geldt: minimum leeftijd 8 jaar en minimale lengte van 1,35 meter.

De cursus bestaat uit twee zaterdagochtenden. Wij vertellen natuurlijk over de theorie maar wij proberen vooral om zoveel mogelijk te rijden. Daar leer je immers het meeste van. Tijdens de cursus kun je gebruik maken van een helm en beschermende jas, die op de kartbanen aanwezig zijn. Je start op de baan van Race Planet in Amsterdam, waar je jouw eerste les volgt. De tweede zaterdagochtend rijd je op de Race Planet locatie in Delft. Je rijdt dus op verschillende circuits waardoor je diverse situaties ervaart. Zo ben jij het best voorbereid op verschillende omstandigheden.

  • zaterdag 4 februari 2017: Race Planet Amsterdam
  • zaterdag 11 februari 2017: Race Planet Delft

Na het behalen van de Race Planet kartlicentie mag je voortaan meerijden met de kartheats voor volwassenen (mits je past in een kart voor volwassenen. Dit verschilt per persoon). De Jeugd Racecursus kost € 239,- per persoon, inclusief het gebruik van alle materialen.

Wil je je inschrijven voor de Jeugd Racecursus, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-611 1120. Mailen mag natuurlijk ook, info@raceplanet.nl.

Jeugd Racecursus

Beschikbare data