Jeugd Racecursus

Ben jij het nieuwe racetalent van Nederland?

Heb je na de Kart Introductiecursus de smaak te pakken en wil je nóg snellere rondetijden rijden? Of heb jij de droom om later een ster te worden in de kartwereld of zelfs als autocoureur? Volg dan de enige echte Jeugd Racecursus! Alle fijne kneepjes van het karten worden je bijgebracht voor een ervaren coureur! Ook hier geldt: minimum leeftijd 8 jaar en minimale lengte van 1,35 meter.

De cursus bestaat uit twee zondagochtenden. Wij vertellen natuurlijk over de theorie maar wij proberen vooral om zoveel mogelijk te rijden. Daar leer je immers het meeste van. Tijdens de cursus kun je gebruik maken van een helm en beschermende jas, die op de kartbanen aanwezig zijn. Je rijdt op verschillende banen op onze beide locaties waardoor je diverse situaties ervaart. Zo ben jij het best voorbereid op alle omstandigheden.

Na het behalen van de Race Planet kartlicentie mag je voortaan meerijden met de kartheats voor volwassenen (mits je past in een kart voor volwassenen. Dit verschilt per persoon). De Jeugd Racecursus kost € 239,- per persoon, inclusief het gebruik van alle materialen.

Wil je je inschrijven voor de Jeugd Racecursus, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-611 1120. Mailen mag natuurlijk ook, info@raceplanet.nl.

Jeugd Racecursus

€ 239,- p.p.

(incl BTW)