Ben jij het nieuwe racetalent van Nederland?

Heb je na de Kart Introductiecursus de smaak te pakken en wil je nóg snellere rondetijden rijden? Of heb jij de droom om later een ster te worden in de kartwereld of zelfs als autocoureur? Volg dan de enige echte Jeugd Racecursus! Alle fijne kneepjes van het karten worden je bijgebracht voor een ervaren coureur! Ook hier geldt: minimum leeftijd 8 jaar en minimale lengte van 1,35 meter.

De cursus bestaat uit twee zondagochtenden. Wij vertellen natuurlijk over de theorie maar wij proberen vooral om zoveel mogelijk te rijden. Daar leer je immers het meeste van. Tijdens de cursus kun je gebruik maken van een helm en beschermende jas, die op de kartbanen aanwezig zijn. Je rijdt op verschillende banen op onze beide locaties waardoor je diverse situaties ervaart. Zo ben jij het best voorbereid op alle omstandigheden.

Na het behalen van de Race Planet kartlicentie mag je voortaan meerijden met de kartheats voor volwassenen (mits je past in een kart voor volwassenen. Dit verschilt per persoon). De Jeugd Racecursus kost € 239,- per persoon, inclusief het gebruik van alle materialen.

Een kart racet over de finish lijn bij de kartbaan van Race Planet Amsterdam en Delft.

Details

Duur: twee ochtenden
Prijs: € 239,- p.p.

Vanaf 8 jaar en minimaal 1,35 meter
Elke eerste woensdag van de maand.

Schrijf je in

Wil je je inschrijven voor de Jeugd Racecursus, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-611 1120. Mailen mag natuurlijk ook, [email protected].

Maatregelen corona

Om lange wachtrijen ivm coronabesmetting te voorkomen, graag uiterlijk 20 minuten voor aanvang kartheat aanwezig zijn. (5 minuten buiten: wachten/aanmelden, 15 minuten binnen: instructie/ omkleden). Balaclava (helmmuts) en handschoenen zijn verplicht. Deze worden bij de eerste kartheat verstrekt. Het is mogelijk om ivm hygiëne een eigen integraalhelm en handschoenen mee te nemen.

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Op de bowlingbanen van Race Planet Amsterdam en Delft wordt een strike gegooid met een bowlingbal tijdens het bowlen.

Strrrike!

Ontdek de vernieuwde bowlingbanen in Delft en Amsterdam

Bekijk de bowling