Op locatie

Bleekemolens Race Planet komt naar je toe!

Organiseer je een bedrijfsopening, beurs, festival of een personeelsfeest? Onderscheid je met geweldige activiteiten voor alle leeftijden. Bleekemolens Race Planet heeft jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen op locatie. Laat je bedrijfsterrein eens ombouwen tot ‘speed & fun paradijs’. Kartbanen, skelterbanen, spectaculaire drift shows, rijden met quads, gemotoriseerde behendigheidsspellen, racesimulatoren, een speelparadijs. Bijna alle Race Planet activiteiten zijn ook op locatie mogelijk.

Karten op locatie

locatiekartsEen kartbaan op locatie? Bij Bleekemolens Race Planet is het mogelijk. Je hoeft alleen een geschikt terrein beschikbaar te stellen voor jouw kartbaan en Race Planet verzorgt de rest: afzettingen, helmen, beschermende kleding, officials, bekers en champagne voor de winnaars en natuurlijk de karts. Ook is het mogelijk een jeugd kartbaan neer te leggen of deze te combineren met een kartbaan voor volwassenen.

Driftshows

Het Bleekemolen Show Team is gespecialiseerd in supersnelle, spectaculaire shows op bedrijfs- en parkeerterreinen. Slipdemo’s, gasten laten meerijden met sensationele raceauto’s: (bijna) alles kan! Verwelkom je gasten in de professionele hospitalitytent, gekoppeld aan een Team Bleekemolen racetrailer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Speelparadijs

Race Planet for Kids zorgt dat ook de jongste gasten de dag van hun leven hebben! De kids kunnen zich uitleven op grote springkussens, met elektrische ‘Formule 1 auto’s‘ of op een trapskelterbaan. Onze acht meter hoge opblaasbare glijbaan is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van vele openingen, evenementen en beurzen.

Racesimulator

simulatorMet z’n veertienen tegelijk een supersnelle ronde met een Formule 1-auto rijden op Spa-Francorchamps? Een spectaculaire rallyproef afleggen of een race rijden op een racemotor? Dit en nog veel meer kan met onze racesimulator! De levensechte racesimulator is een bewezen ‘succes-stimulator’ op beurzen en festivals. De simulator kan zowel buiten als binnen (in een bedrijfshal of beursruimte) staan.

Door een ingenieuze mix van een groot filmbeeld, opzwepende (motor)geluiden en de levensechte bewegingen die de simulator maakt, is een de simulator een zeer bijzondere belevenis. Je kunt er alleen over meepraten als je het een keer hebt meegemaakt.

De tarieven van de racesimulator zijn op aanvraag. Naast de 14-persoons racesimulator hebben wij verschillende, kleinere simulatoren beschikbaar. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

En nog heel veel meer...

Heb je zelf wensen voor uw bedrijfsfeest of evenement? Wij denken heel graag met je mee over een onvergetelijke invulling. Hieronder nog enkele suggesties.

  • Quad rijden, Populaire programma’s met quads zijn een behendigheidsparcours, een rem- reactieproef en een ‘race’-parcours.
  • Slalomparcours, Het goed en vooral snel afleggen van de slalomproef is moeilijker dan gedacht. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding.
  • Hovercraft, een behendigheidsparcours met een semi-hovercraft. Stukken lastiger dan je denkt.
  • Contrakart, Stuur naar links… en de kart gaat naar rechts! Bij dit onderdeel komt het aan op vaardigheid, beheersing en vooral…niet logisch nadenken.
  • Wielwisselspel, Wie wisselt de wielen van de raceauto het snelst?
  • Tentverhuur, Bleekemolens Race Planet verhuurt verschillende professionele tenten, gekoppeld aan een (race) trailer.