fbpx

Bleekemolens Race Planet komt naar je toe!

Organiseer je een bedrijfsopening, beurs, festival of een personeelsfeest? Onderscheid je met geweldige activiteiten voor alle leeftijden. Bleekemolens Race Planet heeft jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen op locatie. Laat je bedrijfsterrein eens ombouwen tot ‘speed & fun paradijs’. Kartbanen, skelterbanen, spectaculaire drift shows, een boottocht en gemotoriseerde behendigheidsspellen. Bijna alle Race Planet activiteiten zijn ook op locatie mogelijk.

Karten op locatie

Een kartbaan op locatie? Bij Bleekemolens Race Planet is het mogelijk! Je hoeft alleen een geschikt terrein beschikbaar te stellen voor jouw kartbaan en Race Planet verzorgt de rest. Helmen, beschermende kleding, officials, bekers, eventuele baanafzetting, champagne voor de winnaars en natuurlijk… de karts. Dat is pas een evenement! Voel je de adrenaline al door je lijf stromen?

Race samen met vrienden of collega’s of organiseer een onvergetelijke fundraiser voor het goede doel!

Natuurlijk is het ook mogelijk een jeugd kartbaan neer te leggen of deze te combineren met een kartbaan voor volwassenen. Een fantastische race in jouw woonplaats is nu echt mogelijk! Wie had dat ooit gedacht? De Grand Prix van Woerden, de Zaandam Open of de Grote Prijs van <<jouw plaatsnaam>>. Maak het zo groot als je wilt. Een kartbaan op locatie kan al vanaf 8 karts. Wow!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden
Karten op locatie door Race Planet met een op maat gemaakte kartbaan op locatie.

Relatie-events op het water

Race Planet gaat niet alleen over het asfalt, ook over het water. Zoek je een plek om bij te komen van een dag op het circuit of een rustgevende plek voor een evenement met relaties? De boot ligt klaar om te dobberen door de grachten of een tocht over de Vecht. Er is plaats voor maximaal 8 personen.

Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

Bedrijfsfeesten, festivals, beurzen, relatie-events, buurtfeesten...

Beleef het Race Planet gevoel op locatie!

Karten op locatie georganiseerd door Race Planet om te racen in karts op een locatie naar wens.
Race Planet sloep tijdens een relatie-event op het water.

En nog heel veel meer…

Heb je zelf wensen voor uw bedrijfsfeest of evenement? Wij denken heel graag met je mee over een onvergetelijke invulling. Hieronder nog enkele suggesties.

  • Slalomparcours, Het goed en vooral snel afleggen van de slalomproef is moeilijker dan gedacht. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding.
  • Wielwisselspel, Wie wisselt de wielen van de raceauto het snelst?
  • Tentverhuur, Bleekemolens Race Planet verhuurt verschillende professionele tenten, gekoppeld aan een (race) trailer.

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM/NAME*

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort