Bleekemolens Race Planet komt naar je toe!

Organiseer je een bedrijfsopening, beurs, festival of een personeelsfeest? Onderscheid je met geweldige activiteiten voor alle leeftijden. Bleekemolens Race Planet heeft jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen op locatie. Laat je bedrijfsterrein eens ombouwen tot ‘speed & fun paradijs’. Kartbanen, skelterbanen, spectaculaire drift shows, rijden met quads, een boottocht, gemotoriseerde behendigheidsspellen, racesimulatoren, een speelparadijs. Bijna alle Race Planet activiteiten zijn ook op locatie mogelijk.

Karten op locatie

Een kartbaan op locatie? Bij Bleekemolens Race Planet is het mogelijk! Je hoeft alleen een geschikt terrein beschikbaar te stellen voor jouw kartbaan en Race Planet verzorgt de rest. Helmen, beschermende kleding, officials, bekers, eventuele baanafzetting, champagne voor de winnaars en natuurlijk… de karts. Dat is pas een evenement! Voel je de adrenaline al door je lijf stromen?

Race samen met vrienden of collega’s of organiseer een onvergetelijke fundraiser voor het goede doel!

Natuurlijk is het ook mogelijk een jeugd kartbaan neer te leggen of deze te combineren met een kartbaan voor volwassenen. Een fantastische race in jouw woonplaats is nu echt mogelijk! Wie had dat ooit gedacht? De Grand Prix van Woerden, de Zaandam Open of de Grote Prijs van <<jouw plaatsnaam>>. Maak het zo groot als je wilt. Een kartbaan op locatie kan al vanaf 8 karts. Wow!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden
Karten op locatie door Race Planet met een op maat gemaakte kartbaan op locatie.

Racesimulator

Race Planet simulator tijdens een spannende rit over het circuit.

Met z’n veertienen tegelijk een supersnelle ronde met een Formule 1-auto rijden op Spa-Francorchamps? Een spectaculaire rallyproef afleggen of een race rijden op een racemotor? Dit en nog veel meer kan met onze racesimulator! De levensechte racesimulator is een bewezen ‘succes-stimulator’ op beurzen en festivals. De simulator kan zowel buiten als binnen (in een bedrijfshal of beursruimte) staan.

Door een ingenieuze mix van een groot filmbeeld, opzwepende (motor)geluiden en de levensechte bewegingen die de simulator maakt, is een de simulator een zeer bijzondere belevenis. Je kunt er alleen over meepraten als je het een keer hebt meegemaakt.

De tarieven van de racesimulator zijn op aanvraag. Naast de 14-persoons racesimulator hebben wij verschillende, kleinere simulatoren beschikbaar. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Speelparadijs

Jimmy’s Speelparadijs zorgt dat ook de jongste gasten de dag van hun leven hebben! De kids kunnen zich uitleven in het klimkasteel, met elektrische ‘Formule 1 auto’s‘ of op een trapskelterbaan. Onze acht meter hoge opblaasbare glijbaan is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van vele openingen, evenementen en beurzen.

Bekijk het speelparadijs

Relatie-events op het water

Race Planet gaat niet alleen over het asfalt, ook over het water. Zoek je een plek om bij te komen van een dag op het circuit of een rustgevende plek voor een evenement met relaties? De boot ligt klaar om te dobberen door de grachten of een tocht over de Vecht. Er is plaats voor maximaal 8 personen.

Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

Driftshows

Het Bleekemolen Show Team is gespecialiseerd in supersnelle, spectaculaire shows op bedrijfs- en parkeerterreinen. Slipdemo’s, gasten laten meerijden met sensationele raceauto’s: (bijna) alles kan! Verwelkom je gasten in de professionele hospitalitytent, gekoppeld aan een Team Bleekemolen racetrailer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bedrijfsfeesten, festivals, beurzen, relatie-events, buurtfeesten...

Beleef het Race Planet gevoel op locatie!

Karten op locatie georganiseerd door Race Planet om te racen in karts op een locatie naar wens.
Race Planet sloep tijdens een relatie-event op het water.
Ervaren driftcoureurs in de bocht op Circuit Zandvoort tijdens de circuittour op een Race Experience dag van Race Planet

En nog heel veel meer…

Heb je zelf wensen voor uw bedrijfsfeest of evenement? Wij denken heel graag met je mee over een onvergetelijke invulling. Hieronder nog enkele suggesties.

  • Quad rijden, Populaire programma’s met quads zijn een behendigheidsparcours, een rem- reactieproef en een ‘race’-parcours.
  • Slalomparcours, Het goed en vooral snel afleggen van de slalomproef is moeilijker dan gedacht. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding.
  • Hovercraft, een behendigheidsparcours met een semi-hovercraft. Stukken lastiger dan je denkt.
  • Contrakart, Stuur naar links… en de kart gaat naar rechts! Bij dit onderdeel komt het aan op vaardigheid, beheersing en vooral…niet logisch nadenken.
  • Wielwisselspel, Wie wisselt de wielen van de raceauto het snelst?
  • Tentverhuur, Bleekemolens Race Planet verhuurt verschillende professionele tenten, gekoppeld aan een (race) trailer.

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!