Gold Experience

Met deze experience gaan vier jongensdromen in vervulling

Tijdens de Gold Experience komen de mooiste auto’s samen. Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Porsche. En je mag al deze auto’s zelf besturen op Circuit Zandvoort. Dat is niet één, maar dat zijn vier jongensdromen die in vervulling gaan! Ervaar de souplesse van de Porsche, de brute kracht van de Lamborghini, het gedistingeerde van de Aston Martin en de brul van de Ferrari.

Gegevens

Deelname Gold Experience
• Deelname bedraagt € 525,- per persoon inclusief BTW
• De Gold Experience is een dagvullend programma
• Mogelijkheid tot het opnemen van je sessies met onboard camera voor € 35,- extra
• De Gold Experience is de nieuwe naam van de Born2Drive Experience
• Onder voorbehoud van prijs- en programma wijzigingen
• Inclusief broodjes lunch

Beschikbare data 2019

9-10-2019 | 10-10-2019 | 17-10-2019 | 18-10-2019 | 24-10-2019 | 25-10-2019 | 14-03-2020 | 21-03-2020 | 22-03-2020

Wil je zeker weten dat een datum vrij is? Vul hem vrijblijvend in op de boekingspagina. Ook in 2020 kun je weer bij ons terecht, deze data worden eind 2019 bekend gemaakt.

 

Vragen? Bel voor meer informatie: +31 (0)85-2737390

Duur: Dagvullend

Gold Experience

€ 525,- p.p.

(incl BTW)
Reserveer Cadeaubon

Beschikbare data

Zelf rijden in een Lamborghini Huracán

Geef gas en voel hoe de V10 al die Italiaanse pk’s met een oorverdovend gebrul op het asfalt overbrengt. Het iconische Lamborghini behoort tot de elite van autofabrikanten en combineert met de Huracán een avontuurlijk ontwerp met een nog avontuurlijker rijstijl: laag, spartaans en furieus snel. Meer info.

Zelf rijden in een Ferrari 488 GTB

Weinig andere merken hebben zo’n racehistorie als de auto’s uit Maranello, Italië. Wie droomt er nu niet van het rijden in een bloedsnelle Ferrari? De 488 GTB heeft een in het midden geplaatste V8 turbomotor die zorgt voor een uniek rijkarakter én bijbehorend geluid. Beleef deze Italiaanse volbloed. Meer info.

Zelf rijden in een Aston Martin V8 Vantage

De Aston Martin V8 Vantage is een echte wolf in schaapskleren, een topatleet in een maatpak. Sjiek van buiten, maar racey genoeg voor een circuit. De V8 Vantage heeft ongelooflijk veel grip, zelfs als het gaspedaal wordt ingedrukt. Deze Britse krachtpatser kan het allemaal. Shaken not stirred. Meer info.

Zelf rijden in een Porsche 911

Al sinds het prille begin staat Porsche synoniem voor autosport. De Porsche 911 -’s werelds bekendste sportauto- heeft unieke rij-eigenschappen door de klassieke, achterin geplaatste boxermotor met laag zwaartepunt. Hierdoor weet de 911 een hoge mate van ‘circuitcomfort’ te houden. Meer info.

Zelf rijden in een Formule RP1

Rijden in een open auto is dé ultieme race sensatie! Met een 140 pk sterkte Renault motor en een gewicht van slechts 485 kilo doen deze auto’s alles wat je verwacht van echte racewagens. De Formule RP1’s sturen direct en hebben een strakke wegligging. Neemt plaats in de cockpit en ga ervoor! Meer info.

Zelf rijden in een BMW 1 Serie

Hoewel de auto’s van de BMW 1 serie echte allemansvrienden zijn, moet je hard aan de slag. Naast het rijden van de ideale lijn en het maken van snelheid, ben je druk met koppelen en schakelen op het juiste moment. Een genot voor personen die écht auto willen rijden!

Driften met een coureur in een Ford Mustang

Goed kunnen autorijden is al een aardige opgave, maar driften met een auto is een ware kunst. Neem plaats op de passagiersstoel en ervaar hoe onze ervaren driftcoureurs een auto in een gecontroleerde slip -de drift- de bocht insturen. Maak je klaar voor de gekste rit van je leven!

Terreinrijden door de duinen

Bij het rijden op ruw terrein is een mix van snelheid en behendigheid van groot belang. Leg het 4x4 parcours in de duinen op de juiste manier af. Overwin obstakels als een steile helling en een smalle brug. Rij jij zonder fouten in dit competitie-onderdeel of kom jij vast te zitten in het mulle zand?

Slalom

Het goed en vooral snel afleggen van de slalom is moeilijker dan gedacht. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding. Neem het tegen elkaar op in dit competitieonderdeel. Test je reactievermogen en ontwijk de pylonen. Zet jij de snelste tijd neer?

Dragrace met een Dodge Charger

Het lijkt wel alsof onze Amerikaanse Dodge Chargers ervoor zijn gebouwd: het zo snel mogelijk afleggen van de ‘quarter mile’. Trek jij het snelst op en bereik jij het eerst de finish? Stap in en laat zien dat jij de snelste reflexen hebt in deze één-op-één race. Ervaar de acceleratie in de bulderende sprint!

Kartcompetitie

Karten wordt vaak gezien als de basis van de autosport. En terecht! Veel Formule 1 coureurs zijn begonnen in de karts. Tijdens dit competitie-onderdeel race je tegen elkaar voor de overwinning. Ben jij de slimste en snelste en ga jij er met het eindklassement vandoor?

Met je eigen auto het circuit op

Aan het einde van de dag kun je met je eigen auto op het circuit rijden. Hoeft niet, mag wel. Rij voorzichtig!